Agenda

Vanwege het Coronavirus heeft TAVENU vanaf 5 maart 2020 niet kunnen repeteren en moesten alle geplande optredens worden afgezegd

HERVATTEN VAN DE REPETITIES
De voorzichtige planning is om de repetities na de zomervakantie te hervatten op donderdag 9 september 2021, mits al onze koorleden de gelegenheid hebben gehad zich te laten vaccineren.

HERDENKINGSCONCERT

Op 4 mei 2020 stond een herdenkingsconcert in de Hervormde kerk op het programma naar aanleiding van het 75-jarig einde van de Tweede Wereldoorlog. Het indrukwekkende “Requiem voor de Mens”, van componist Rob Goorhuis, hopen we in samenwerking met de Oranjevereniging alsnog uit te kunnen voeren op 4 mei 2022.

JUBILEUMCONCERT
Zodra weer veilig gerepeteerd kan worden, gaan we aan de slag voor het Jubileumconcert ter ere van ons 90-jarig bestaan in 2020. Het concert staat voorlopig gepland voor de tweede helft van 2022

Nadere informatie volgt te zijner tijd op deze website.