GEMENGDE ZANGVERENIGING TAVENU

Gemengde Zangvereniging TAVENU

(Tot Aangename Verpozing En Nuttige Uitspanning).

Het koor werd opgericht te Dinteloord op 29 juni 1930 met ca 40 leden.  In de naam van het koor ligt besloten dat het tijdens en na de repetities een gezellig en aangenaam verpozen is en dit is nog altijd van toepassing.

Het repertoire van TAVENU is veelzijdig en bestaat uit Klassieke tot Moderne werken, welke a capella worden uitgevoerd door het nu ca. 45 leden tellend koor.

Het koor heeft regelmatig optredens in de regio en daarbuiten en doen ook mee aan zangconcoursen.
Het koor staat onder inspirerende leiding van Meike Warmoeskerken uit Bergen op Zoom, afgestudeerd dirigente voor koor en orkest.

Wilt U kennismaken met het koor dan bent U van harte welkom op onze wekelijkse repetitieavonden: iedere donderdagavond om 20.00 uur in de zaal van Hotel - Restaurant " Thuis! " aan de Westvoorstraat 6 te Dinteloord.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden, vooral tenor en basstemmen.

Indien U zich wilt aanmelden als lid kunt U gebruik maken van het contactformulier op deze website en/of contact opnemen met een van de bestuursleden.